Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Foto: Getty Images
Yrkesvardag

2021.12.22

5 mest lästa på Balans 2021

Lönestatistik, expertsvar om moms och immateriella tillgångar, jämställdhet och en dansant FAR-medlem. Det har dragit mest läsning på Balans webb 2021.

text:

Redaktionen

De frågor som har varit mest i ropet bland Balans läsare på webben är precis som vanligt både hårda och mjuka nyheter.

På topp 5-listan hittar vi senaste lönestatistiken för revisorer och redovisningskonsulter, samt frågor och svar om moms i lantbruket och immateriella tillgångar.

Även intervjun med Karin Sancho i vår senaste jämställdhetsundersökning har intresserat Balans läsare, samt nyheten om FAR-medlemmen Jonny Boström, 55, som iklädd kostym och med portföljen i handen provade ett gäng dansanta steg inför Talang-juryn på bästa sändningstid.

 

5 mest lästa på Balans 2021

1.

Är du revisor eller redovisningskonsult? Arbetar du i storstad eller på mindre ort? Och hur ligger det till med ingångslönerna i branschen? Här är färsk lönestatistik för 2021.

2.

Momsfrågor i lantbrukssektorn kan vara kniviga och behovet av rådgivning är stort. Balans vänder sig sig till skattejuristen Fredrik Rosén för att få svar på några av de vanligaste frågorna.

3.

Immateriella tillgångar är ett snårigt område med många fällor. FAR:s medlemsrådgivning får många frå­gor om detta. Marcus Johansson på Aspia reder ut några av de vanligaste frågeställningarna.

4.

Karin Sancho blev delägare första gången 2009. I fyra år var hon ensam kvinna i en grupp av tio konsultpartners. Vad innebär det, och hur har branschen förändrats under Karin Sanchos vindlande karriär från SEB till KPMG via EY?

5.

Med kostym, portfölj och dansanta steg gör han entré i TV4:s program Talang. Vi ringer upp FAR-medlemmen Jonny Boström för att veta mer.

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare