Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Foto: Getty Images
Karriär

2021.04.13

Succé för FAR:s framtidstest

Efter bara en månad har flertalet byråer gjort FAR:s framtidstest och nominerat sig till Årets framtidsbyrå 2021. ”Pandemin har hjälpt många att göra en snabbare förändringsresa”, säger Camilla Carlsson på FAR.

text:

Sofia Hadjipetri Glantz

I mitten av mars blev det möjligt för små- och medelstora byråer ute i landet att göra FAR:s framtidstest och vid toppoäng nominera sig till priset Årets framtidsbyrå 2021. Och många har redan tagit chansen.

– Ett gäng byråer utspridda i Sverige och i olika storlekar har svarat på frågorna och kvalificerat sig som nominerade till utmärkelsen. Det är jätteroligt! Nu hoppas vi på att ännu fler byråer tar chansen, säger Camilla Carlsson, ansvarig för FAR:s framtidstest och Årets framtidsbyrå, på FAR.

Camilla Carlsson. Foto: Lieselotte van der Meijs

Precis som förra året har juryn valt att lägga krutet på hur byråerna arbetar med hållbarhetsfrågor. Men i framtidstestet har det denna gång även kommit med ett par nya frågor, som fokuserar på yrkesroller och kompetenser.

– Pandemin har hjälpt många att göra en snabbare förändringsresa. Byråerna har helt enkelt varit tvungna att digitalisera och automatisera sina processen. Sen är det ju alltid roligt med ett pris, säger Camilla Carlsson om det höga trycket på framtidstestet.

20 april arrangerar FAR ett webbinarium med , där de berättar om sin förändringsresa och ger handfasta tips på hur man kan ta sin byrå till nästa nivå. Även Camilla Carlsson kommer att delta.

Sista datumet att göra FAR:s framtidstest och nominera den egna byrån är 23 augusti 2021. Priset delas ut senare under hösten.

 

Läs mer!

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare