Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Ludvig Grimlund, VD, och Martin Grimlund, vice VD, samt marknads- och HR-ansvarig på Win Win Ekonomi.
Foto: Sofia Hadjipetri Glantz
Karriär

2020.09.17

WinWin vinnare Årets framtidsbyrå 2020

Innovativt ledarskap och en tydlig affärsmodell. Det gav WinWin Ekonomi segern i Årets framtidsbyrå 2020. − Fantastiskt roligt att få vinna just i år då det är fokus på hållbarhet, säger Martin Grimlund, delägare i WinWin Ekonomi, 

text:

Charlotta Marténg

Priset för Årets framtidsbyrå 2020 delades ut efter FAR:s årsstämma på torsdagen. Tre byråer var nominerade, WinWin Ekonomi, Revisionären och JDG Revision. Vinnare blev WinWin Ekonomi.

Juryns motivering lyder:

Med en tydlig affärsmodell, byggd på ett delat och innovativt ledarskap med hållbarhet i fokus, driver byrån kloka beslut på sin förändringsresa och växer med bibehållen lönsamhet. På ett fördömligt och trivsamt sätt involverar ledningen personalen för att skapa trygghet och långsiktiga relationer. Byrån visar på ett exemplariskt sätt hur man driver ett företag med tydliga mål. Årets vinnare visar att de inte bara är 2020 års framtidsbyrå. Vinnaren är en framtidens byrå.

Win Win Ekonomi. Vinnare Årets framtidsbyrå 2020. Foto: FAR (från livestreaming)

 Det här känns superkul Vi jobbar innovativt och med proaktiv förändring och tror att det är avgörande för att ligga rätt i tiden, säger Martin GrimlundWinWin Ekonomi. 

Priset delades ut för sjunde gången och syftar till att synliggöra små och medelstora medlemsbyråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt och strukturerat sätt.

En längre intervju med WinWin Ekonomi kommer i Balans nr 6.

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare