Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Foto: Getty Images
Yrkesvardag

2021.08.16

Årets framtidsbyrå 2021 – sista chans att nominera sig

Det finns fortfarande möjlighet att bli en av finalisterna till Årets framtidsbyrå 2021 - genom att göra FAR:s framtidstest. Men det gäller att passa på. Deadline är 23 augusti.

text:

Sofia Hadjipetri Glantz

Många små- och medelstora byråer har känt vinstvittring och gjort FAR:s framtidstest sedan möjligheten öppnades i mars. Av alla de som hittills svarat på frågorna har i skrivande stund sexton byråer kommit upp i rätt poäng och nominerat sig själva till priset Årets framtidsbyrå 2021.

– Det är en härlig mix av byråer, från väldigt små till medelstora, från norr till söder. Vi vill ändå uppmana fler medlemsbyårer att göra FAR:s framtidtest. Vi vet att det finns många fler därute som kvalificerar sig till att bli Årets framtidsbyrå 2021, säger Camilla Carlsson, ansvarig för FAR:s framtidstest och Årets framtidsbyrå, på FAR.

Camilla Carlsson. Foto: Christian Gustavsson

För att bli aktuell som finalist behöver byrån vara medlem i FAR. Av de sexton byråer som nominerat sig själva är elva medlemsföretag i FAR och kan komma att bli en av tre finalister, efter att ha nagelfarits av juryn.

Och det gäller att skynda för de som vill ha chans att vara med i racet.

Sista datumet att göra FAR:s framtidstest och nominera den egna byrån är 23 augusti 2021. Strax därefter blir de tre finalisterna kontaktade av FAR och 3 september ska byråerna intervjuas via videolänk. Priset delas ut 23 september 2021.

– Varje år är det en utmaning att utse finalisterna och vinnaren, säger Camilla Carlsson. Men det är också väldigt, väldigt, roligt. Missa inte filmen och tipsen på hur du får oss i juryn på fall!

(film)

utgiven av

Ansvarig utgivare