Detta är en annons från AARO
Post banner
Yrkesvardag

AARO – 35 år av innovation och kundengagemang

2024 markerar en betydelsefull milstolpe för AARO, då vi firar 35 år i branschen! Vad ligger bakom framgången med att ha över 300 av Sveriges största koncerner som kunder och en stigande utvecklingskurva både i Sverige och globalt?

Från starten i en liten källarlokal på David Bagares Gata år 1989 är AARO idag marknadsledande i Sverige och har kontor på tre kontinenter. 

– Styrkan med AARO ligger i vår förmåga att möta behoven hos alla sorters koncerner, oavsett storlek eller branschtillhörighet, samtidigt som vi brinner för koncernrapportering. Våra kunder vet vad de får med AARO; en trygg och säker partner, berättar Peter Sohlén, försäljningschef Sverige.

Nyckeln till att våra kunder når sina mål

– AARO:s framgång bygger på att vi verkligen förstår och uppfyller varje kunds unika behov. Det är inte bara vår mjukvara som är möjlig att konfigurera för att passa alla koncerner, utan även vårt sätt att arbeta med varje kund. Det handlar om människorna bakom produkten. Vårt team av och projektledare är nyckeln till att våra kunder når sina mål, instämmer Jeanette Söderberg, konsultchef Sverige.

Både att lyssna på kunder och att ständigt ha en huvudprodukt som levererar på topp är viktigt. Men också att hänga med i svängarna i koncernrapporteringens och marknadens förändringar. Emelie Carlsson, produktledningschef, förklarar: 

– De senaste åren har IFRS 16 varit i ropet och då var vi snabbt på banan med som tog marknaden med storm, både i Sverige och globalt! Nu ser vi samma krav på hållbarhetsrapportering, där självklart är ett naturligt verktyg för att möta våra kunders rapporteringsbehov. Att matcha kundernas behov är alltid det viktigaste, säger Emelie.

35 år av kunddrivet engagemang

– AARO är inte bara en produkt för att koncernrapportera i, vi ser våra produkter och tjänster tillsammans som ett ekosystem som stöder kontinuerlig tillväxt och utveckling på de sätt våra kunder efterfrågar. Till exempel utvecklade vi , vilket gör att verksamhetsplanering nu är mycket smidigare. Just för att våra kunder visade en efterfrågan, fortsätter hon. 

Jörgen Persson, VD på AARO sedan många år är stolt över vad som åstadkommits genom åren.

– Vår resa har varit otrolig. Från att vara ett gäng systemutvecklare med en idé har vi lyckats bli marknadsledande i Sverige. Att vi alltid jobbat kunddrivet är en stor del av framgången, precis som Emelie säger. Hela vår tjänsteportfölj är framtagen för att göra det dagliga arbetet lättare för våra kunder. Det vi erbjuder inom , konsultexpertis och är det få som kan matcha, säger Jörgen.

– Att välja AARO, både produkten och oss som leverantör, innebär mer än att bara välja en mjukvara. Vi är en partner i alla aspekter kring koncernrapportering och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder och partners, i minst 35 år till! 

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare