Publishing priset badge
Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Charlotta Marténg

Wow-känsla på webben

Vi som jobbar med Balans drivs av att du som läsare ska känna att varje minut med Balans är väl investerad tid och att du när du lägger ifrån dig tidningen, eller surfar vidare på nätet, ska känna att du har blivit inspirerad och uppdaterad på vad som är på gång just nu. Nu vill vi bli ännu bättre!

Balans har som FAR:s medlemstidning ett tydligt uppdrag: att stärka medlemmarna i sina yrkesroller, visa på en attraktiv bransch och att bidra till att stärka FAR:s varumärke. Genom medlemsundersökningar och läsarundersök­ningar vet vi att nyhetsförmedlingen är viktig och uppskattad av er medlemmar.

Nu vill vi bli ännu bättre! Du som följer oss på här på webben har redan sett att sajten har fått en rejäl ansiktslyftning. Bakom kulisserna har arbetet pågått tillsammans med Kate designstudio. Vår förhoppning är att du ska få en ännu bättre upplevelse! På webben ges möjligheter till långläsning blandat med kortare, snabbare nyheter. Nytt är också att du kan filtrera innehåll utifrån vilken yrkeskategori du är intresserad av, klicka på fliken Hitta artiklar i menyra­den och bocka i önskad medlemskategori.

Vi som jobbar med Balans drivs av att du som läsare ska känna att varje minut med Balans är väl investerad tid – och att du när du lägger ifrån dig tidningen, eller surfar vidare på nätet, ska känna att du har blivit inspirerad och uppdaterad på vad som är på gång just nu.

Revisionsplikten till exempel är en fråga som åter har blivit aktuell. Åsikterna för eller emot är många, men hur ser det egentligen ut i övriga Europa och framför allt hos våra grannar i Norden? Missa inte Ra­kel Lennartssons kartläggning och ta del av på vilket sätt .

Anders Bäckström, intervjuas om etik och förvänt­ningarna som finns på branschen. konstaterar han. Mycket intressant läsning i tidningen!

utgiven av

Ansvarig utgivare