Detta är en annons från Oxceed
Post banner
Yrkesvardag

Oxceed breddar sitt erbjudande för redovisningsbyråer

Med över 200 byråkunder har Oxceed etablerat sig som ett populärt verktyg för redovisningsbyråer med kompetenta funktioner inom rapportering, budgetering och finansiell rådgivning. Nu breddar vi vår lösning för redovisningsbyråer med Byrå Enkel, som är en enklare och kostnadsfri version av Oxceed.

En stor del av redovisningsbyråernas kundbas består av småföretagare som framför allt vill ha månadsrapporter och kanske hjälp med en enkel budget men inte vill betala för så mycket mer. Då är det viktigt att som byrå ha effektiva processer och rätt digitala verktyg för att frigöra resurser till de kunder som vill ha hjälp med mer ­­­– och som har högre betalningsvilja.

 

Ett heltäckande verktyg för den moderna redovisningsbyrån

– Vi breddar vår lösning för redovisningsbyråer med Byrå Enkel för att hjälpa dem att tillfredsställa sina många, lite mindre kunder. Med Oxceed för Byrå får redovisningsbyråer nu ett heltäckande verktyg för rapportering och rådgivning som tillgodoser byråns minst och mest krävande kunder, säger Carl Frostgård, produktchef på Oxceed.

Oxceed för Byrå finns nu i tre nivåer för att man som byrå ska kunna skräddarsy sitt erbjudande av tjänster och funktioner efter kundernas behov: Byrå Enkel, Byrå Plus och Avancerad.

  • Byrå Enkel är anpassat för byråns enklare kunder med behov för standardrapporter och enkel budget.
  • Byrå Plus är för kunder med ett utökat behov av anpassning och rådgivning med möjlighet att skapa skräddarsydda rapporter och välja tillägg såsom egna nyckeltal och likviditetsbudget.
  • Avancerad är för de kunder som har mer avancerade behov inom rapportering, budget och behörigheter. Denna nivå tillgängliggör Oxceeds hela utbud av funktioner inklusive koncernrapportering och detaljerad budget.

 

 

Bättre rapportering och rådgivning för nöjdare kunder

Med Oxceed för Byrå kan ni som redovisningsbyrå leverera anpassade periodrapporter på några klick och erbjuda avancerad rådgivning som gör skillnad. Ni får nöjdare kunder och en mer lönsam verksamhet.

– Genom att effektivisera sina processer för de enklare uppgifterna kan byrån lägga mer fokus på att erbjuda rådgivning som gör skillnad. Det kommer att märkas både i form av nöjdare kunder och ett bättre resultat på sista raden, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed.

 

Vill du veta mer?

Boka en demo idag och prova Oxceed gratis på

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare