Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Foto: Kate Designstudio
Karriär

2023.11.28

Balans får ny chefredaktör

Balans får en ny chefredaktör och ansvarig utgivare. Den 1 december tar Dan Håfström över rollerna. 

text:

Charlotta Marténg

Vad ser du mest fram mot?

– Jag ser fram emot att ta ett helhetsgrepp på tidningen, och se vad vi kan skruva på för att göra den ännu mer angelägen och relevant. Att vi nu helt och hållet koncentrerar oss på webbtidningen gör att vi kan bli mer snabbfotade och höja den journalistiska nivån. Det jag personligen tycker är roligast är att knyta kontakter med alla de människor som på olika sätt bidrar till utvecklingen av branschen.

Kommer läsarna att märka att Balans har en ny chefredaktör?

– Vi är inne i en avgörande tidsålder. Ingenting kan längre vara business as usual. Ingen av oss kommer undan ansvaret för att våra barn och barnbarn ska ha en framtid. Jag upplever att medvetenheten växer just nu i branschen och att det finns en stark vilja att bidra till förändring. Den utvecklingen vill jag att Balans ska vara en del av.

Vem är du och vad har du gjort tidigare?

– Jag har arbetat i nära 25 år som journalist och strategisk medieproducent och varit delaktig i en stor variation av projekt för både offentliga och privata uppdragsgivare. Under det senaste året har jag skrivit många av de bärande artiklarna i Balans och fått tillfälle att lära känna FAR och branschen.

Läs även:

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare