Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Yrkesvardag

2023.06.09

Balans får ny chefredaktör

Kristina Israelsson, blir ny tf chefredaktör för tidningen Balans när Charlotta Marténg lämnar sin tjänst. − Jag ser fram mot att fortsätta att utveckla Balans så att vi gör den bästa tidningen för våra medlemmar, säger Kristina Israelsson.

Charlotta Marténg lämnar tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare för FAR:s medlemstidning Balans och startar eget inom journalistik och kommunikation. 

Charlotta Marténg

− Efter tretton år på FAR där jag haft möjligheten att få vara chefredaktör först för tidningen Resultat och sedan februari 2020 för tidningen Balans är det nu dags för mig att pröva mina egna vingar, säger hon. 

Från och med den 10 juni tar Kristina Israelsson över som ny tf chefredaktör för tidningen Balans och FAR:s kommunikationschef Pernilla Halling blir ansvarig utgivare.  

Kristina Israelsson

− Jag är glad att jag har fått förtroendet att ta över Balans. Nu ser jag fram mot att få fortsätta att utveckla tidningen så att vi hittar de medlemsnära texterna som berör och är relevanta för våra läsare, säger Kristina Israelsson. 

Samtidigt har FAR rekryterat två kommunikatörer, Cajsa Wiklund och Eric Widegren, som tillträder efter sommaren. 

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare