Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Daniel Linsten, auktoriserad revisor och VD. 
Karriär

2022.09.23

Grattis JDG – Årets framtidsbyrå!

En gång tidigare har de varit nominerade. Nu räckte det hela vägen fram. Vinnare av Årets framtidsbyrå 2022 blev JDG Revision. − Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans, säger Daniel Linsten, VD.

text:

Kristina Israelsson och Charlotta Marténg

foto:

Katja Ragnstam

− Tack vare vår helt fantastiska personal har vi lyckats ställa om till en framtidsbyrå. Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans, säger en omtumlad Daniel Linsten, VD på JDG Revision, när Balans når honom direkt efter prisutdelningen.

En stark tro på effektiva lösningar, tydliga mål och personligt engagemang har tagit JDG Revision från nominerad till vinnare av FAR:s pris Årets framtidsbyrå.

Prisutdelningen skedde efter FAR:s årsstämma den 22 september. De nominerade byråerna var Wennberg & Blennå, JDG Revision och Keeper. Och den som slutligen tog hem segern var JDG Revision med kontor i Uddevalla, Kungshamn och Trollhättan.

Juryns motivering

”Med tydliga mål, personligt engagemang och en stark tro på effektiva lösningar började byrån 2018 sin resa mot framtiden. I dag är det en gedigen byrå med bred kompetens som hjälper kunden att ta nästa steg. Årets framtidsbyrå är i ständig utveckling med fokus på såväl den egna organisationen som framtidens tjänster. Vinnaren är en framtidsbyrå!”

− Det var ett starkt startfält i år med många vassa byråer och därför känns det otroligt kul att vi vann. Vi har varit nominerade till Årets framtidsbyrå en gång innan och tack vare vår helt fantastiska personal har vi lyckats ställa om till en framtidsbyrå. Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans, säger Daniel Linsten, VD på JDG Revision.

Priset Årets framtidsbyrå delades ut för nionde gången. Med priset vill FAR inspirera och lyfta fram framtidsfrågor som digitalisering och automatisering, hållbarhet och ledarskap. Syftet är också att synliggöra små och medelstora byråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt och strukturerat sätt.

Läs mer:

 

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare