Publishing priset badge
Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Karin Apelman, FAR, Patrik Nilsson, Akavia, Lee Wermelin, Akavia, Therese Andersson, FAR.
Foto: Privat
Yrkesvardag

2022.07.04

Almedalen mer relevant än någonsin enligt branschen

Efter två år med coronapandemi hålls nu Almedalsveckan på plats i Visby igen. Och som vanligt finns branschen representerad. EY deltar till exempel för 16:e året i rad.

− Genom att lyfta frågor, driva på utvecklingen och skynda på lösningarna vill vi bidra till att samhället och arbetslivet fungerar bättre. Vi vill bidra med vår kompetens och engagemang för att göra en skillnad, säger Linda Andersson, nordiskt ansvarig för hälso- och sjukvårdssektorn och ansvarig för offentlig sektor inom EMEIA på EY i ett pressmeddelande.

På PwC:s webbplats kommenterar PwC:s VD Sofia Götmar-Blomstedt Almedalsveckan så här:

− Årets Almedalsvecka känns mer relevant än någonsin. Förväntningarna på företag om att ta ett större ansvar för de riktigt stora samhällsutmaningarna ökar ständigt, och i den turbulenta och komplexa värld vi lever i är det extra viktigt att delta i samhällsdebatten.

FAR har i år inga egna event i Almedalen men FAR:s generalsekreterare och VD Karin Apelman är tillsammans med Therese Andersson, affärsområdeschef Medlem och Hans Peter Larsson, skatteansvarig, på plats. De ska bland annat ha möte med Akavia och delta i ett rundabordssamtal om rättssäkerhetsfrågor inom skatt som arrangeras av Stiftelsen Rättvis Skatteprocess.

− Jag är glad att vi kan vara tillbaka i Almedalen. Det är en bra mötesplats för oss som är intresserade av samhällets utveckling och vill vara med och göra skillnad. Att vara här och kunna träffa FAR-medlemmar och andra besökare i Almedalen är värdefullt, säger Karin Apelman.

 

Här finns .

 

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare