Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons

Om Balans

Balans är FAR:s medlemstidning

Hos oss hittar du de senaste nyheterna, vassaste krönikorna och mest djuplodande fördjupningsartiklarna inom revision, redovisning, skatt, lön, rådgivning – och från andra branschaktuella områden.  

Balans primära syfte är att stärka medlemmarna i sina respektive yrkesroller, visa på en attraktiv bransch och bidra till att stärka FAR:s varumärke.

Balans pappers- och digitaltidning kommer ut sex gånger per år, uppdateras löpande med senaste nytt. Som prenumerant får du också ta del av våra nyhetsbrev.

Är du inte prenumerant?

Du kan ändå anmäla dig till de kostnadsfria nyhetsbreven på .

Vill du prenumerera på tidningen?

Beställ din prenumeration hos far.se eller kontakta kundtjänst på 08 506 112 00 (välj alternativ #4 tidningar). Läs mer under .

Vill du skriva en branschkrönika?

Branschkrönikan ska ha touchen ”personligt perspektiv från branschen”. Antal tecken inklusive blanksteg = cirka 4 000 – 5 000. Ämne är valfritt, men ska beröra ämnena revision, redovisning, skatt, lön eller rådgivning. När vi får in krönikan redaktörar vi texten så att den blir så bra som möjligt. Vi mejlar naturligtvis slutversionen till författaren (om författaren vill).

Branschkrönikan publiceras på Balans webb . Varje gång vi publicerar en krönika marknadsför vi den i Balans sociala medier-kanaler.

Vi behöver även en porträttbild på branschkrönikören. En officiell bild, gärna med neutral bakgrund. Bilden ska vara högupplöst. Fotografen ska veta att bilden används på Balans webb. Bilden kan också komma att användas i pappers-/digitaltidningen i andra sammanhang som berör krönikören (som att krönikören citeras, exempelvis).

Vi förbehåller oss rätten att inte publicera inskickat material.

Vill du skriva en debatt/debattreplik?

Ha en tydlig åsikt/ett tydligt budskap, gärna kopplad till en aktuell fråga i revisions- och rådgivningsbranschen. Rikta dig till en tydlig målgrupp. Lyft ett problem, men kom om möjligt med ett förslag till lösning. Bygg din debattartikel/debattreplik på fakta och argument – men har du egna erfarenheter i frågan kan det vara en bra idé att även använda sig av det.

Antal tecken inklusive blanksteg = cirka 4 000 – 5 000. När vi får in debatten/debattrepliken redaktörar vi texten så att den blir så bra som möjligt. Vi mejlar naturligtvis slutversionen till författaren (om författaren vill).

Debatten/debattrepliken publiceras på Balans webb . Varje gång vi publicerar en debatt/debattreplik marknadsför vi texten i Balans sociala medier-kanaler.

Vi behöver även en porträttbild på debattören. En officiell bild, gärna med neutral bakgrund. Bilden ska vara högupplöst. Fotografen ska veta att bilden används på Balans webb. Bilden kan också komma att användas i pappers-/digitaltidningen i andra sammanhang som berör debattören (som att debattören citeras, exempelvis).

Vi förbehåller oss rätten att inte publicera inskickat material.

Kontakt

Har du nyhetstips eller frågor till redaktionen? Kontakta redaktionen: 08 506 112 00 eller .

Sveriges Tidskrifter

Tidningen Balans är medlem i Sveriges Tidskrifter. Det innebär att vi är publicister med utgivningsbevis som verkar inom ett fördjupande ämnesområde. Vi följer också publicitetsreglerna för press, radio och tv.

Ämnen vi skriver om

 

Införda artiklar återger författarnas eller intervjupersonernas åsikter och behöver inte motsvara FAR:s. Balans ges ut av FAR AB. FAR är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister.

Annons
Lästips

utgiven av

Ansvarig utgivare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.