Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Yrkesvardag

2021.10.21

Tidningen Resultat upphör

Tidningen Resultat har getts ut av FAR i sin nuvarande form sedan 2013 och vänt sig till FAR:s medlemmars kunder. Innehållet har varit senaste nytt inom skatt, redovisning och andra företagsaktuella ämnen.

I december är det dock farväl. Då kommer det allra sista numret av tidningen och vid årsskiftet försvinner rapporteringen på webben och i Resultats nyhetstjänst. I stället kraftsamlar FAR kommunikationen i sina kanaler tidningenbalans.se och far.se.

− Resultat har varit en värdefull kanal i vår breda nyhetsrapportering, och uppskattad av läsarna. Innehållet från tidningen Resultat kommer att fortsätta produceras, men från och med årsskiftet publiceras innehållet på tidningenbalans.se och på far.se, säger Charlotta Marténg, chefredaktör för tidningarna Resultat och Balans.

För företagare som har läst Resultat och haft Resultats nyhetsbrev rekommenderas FAR:s nyhetsbrev för ekonomer, ett gratis nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden.

För FAR-medlemmar som följt Resultat finns Balans nyhetsbrev.

− Det är alltid tråkigt att lägga ner en produkt, men nu blickar vi framåt och fokuserar på att göra Balans till en ännu bättre tidning och FAR:s kommunikation snäppet vassare, säger Charlotta Marténg. 

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare