Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Charlotta Marténg

Tack för den här tiden!

Det var med stolthet som jag tog över som chefredaktör för Balans vintern 2020, och jag är minst lika stolt över tidningen nu. Men jag har bestämt mig för att lämna stafettpinnen vidare och stå på egna ben. Det här är mitt sista nummer av Balans och när jag blickar tillbaka på allt vi har gjort de senast åren känner jag mig ödmjuk inför den roll som en medlemstidning som Balans spelar.  

Många ämnen och människor har passerat, både i papperstidningen och på webben, och för oss som jobbar med tidningen är det uppenbart att det vi gör betyder något. Vårt uppdrag är att stärka er medlemmar i era respektive yrkesroller och visa på en attraktiv bransch. Detta gör vi genom att med kvalitetsjournalistik bevaka och skildra aktuella frågor utifrån er yrkesvardag. 

För att Balans ska bli den bästa medlemstidningen är vi helt beroende av våra relationer till er läsare. Jag har uppskattat kontakterna under åren, både när det handlat om ris och ros! Och ett av mina bästa minnen jag tar med mig från mina 13 år på FAR är när Balans fick ta emot två priser hösten 2022 för webbplatsen och för papperstidningen. Ett underbart kvitto på att vi är på rätt spår! 

Nu tar min kollega Kristina Israelsson över som tf chefredaktör för Balans. Jag önskar henne varmt lycka till och hoppas att ni fortsätter att höra av er till redaktionen med tips och idéer om vad ni vill att vi skriver om. Utan er läsare skulle Balans inte vara något! 

 

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare