Detta är en annons från Fortnox
Post banner
Yrkesvardag

”Nu kan vi kommunicera med kunderna på ett helt annat sätt”

Med Fortnox Bokslut & Skatt har redovisningsbyrån Techonomic i Göteborg fått en modern lösning för avstämning och rapportering som förbättrar relationen med kunderna.

Thobias Granström och Jonatan Brekke på redovisningsbyrån Techonomic gillar teknik i framkant. Men mest av allt vill de kunna lägga tid på sina kunder och deras företag.

Så när Thobias förra hösten fick syn på en artikel om Agoy, en ny mjukvara för period- och årsbokslut, årsredovisning och skatt – tog han kontakt med grundaren Carl-Magnus Falk.

– Vi hade kikat på andra bokslutsprogram men tyckte att de kändes mer 1990- än 2020-tal. Så vi fick en bra känsla direkt. Vi har höga krav på gränssnitt, funktionalitet och användarvänlighet och Agoy känns modernt, säger Jonatan.

Sedan den 1 september är Agoy en del av Fortnox erbjudande.

”En dröm för oss”

– Med Fortnox Bokslut & Skatt kan vi samla allt hos en leverantör. Det är en dröm för oss som har bokföringen i Fortnox. Nu slipper vi krångel med olika leverantörer och integrationer och vi får en sömlös digital process från ax till limpa i Fortnox, säger Thobias.

På frågan om vad som är grejen med Fortnox Bokslut & Skatt svarar både Jonatan och Thobias ”helheten”.

– Men något vi verkligen har saknat tidigare är en modern lösning för avstämning och rapportering. Det har vi nu och kan ge rådgivning och kommunicera med kunderna på ett helt annat sätt, säger Jonatan.

Jobbar smartare

Möjligheten att kunna jobba smartare med periodavstämningar sänker trösklarna till att göra bokslut, menar Jonatan och Thobias. De tycker också att det ger en härligare jobbvardag.

– Ja, så är det. Bokslutsarbetet kommer igång mycket tidigare och det mesta är redan gjort när det är dags för bokslut. Det kapar arbetstopparna på våren och ger jämnare stressnivåer över året, säger Thobias.

Att Agoy inte är ”klar” och den fortsatta utvecklingen styrs av användarna ser Jonatan och Thobias bara som en fördel.

– Det är en unik möjlighet att få vara med och påverka. Vi är redan supernöjda och övertygade om att det kommer att bli väldigt bra i slutändan, säger Jonatan.

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare