Detta är en annons från Fortnox
Post banner
Foto: Unsplash
Yrkesvardag

Fortnox senaste är skapad av konsulter som vet hur branschen vill jobba

1 september lanserades nyheten Fortnox Bokslut & Skatt – som trots namnet innehåller så mycket mer än “bara” bokslut och skatt.

Utöver den löpande redovisningen kan redovisningskonsulter göra avstämningar med transaktionsanalys, period- och årsbokslut, årsredovisningar (med stöd för både K2 och K3), inkomstdeklaration och lämna in till Skatteverket samt skicka rapporter och kommunicera med kunderna direkt i Fortnox.

Mjukvaran i Fortnox Bokslut & Skatt heter Agoy och utvecklas av konsulter som kan branschen och vet hur byråerna vill jobba. Det behövs inga mellanhänder, mjukvaran är sömlöst integrerad med både Fortnox och myndigheter som till exempel Bolagsverket och Skatteverket.

– Varje konto i balans- och resultaträkningen stäms av och tack vare koppling till Skatteverket får konsulterna alla transaktioner på kundens skattekonto automatiskt. De som jobbar med Bokslut & Skatt och Fortnox övriga tjänster både får kundernas data och kan rådgivning i realtid. Precis som det ska vara i ett modernt samarbete mellan företag och byråer, berättar Jessica Nyström, produktägare för Fortnox Bokslut & Skatt.

I Fortnox Bokslut & Skatt går det också att lägga till faktiskt saldo, underlag, se alla transaktioner och ställa in om man bara vill stämma av de konton som har haft transaktioner under den aktuella perioden.

Modernt och användarvänligt

Målsättningen med Agoy och Fortnox Bokslut & Skatt är att det ska vara så enkelt som möjligt att använda. Cleant och modernt – utan onödiga klick och menyer. Med smart funktionalitet, gränssnitt som ligger i tiden och användarvänligheten i centrum.

– Att kunna samla allt hos oss har varit ett önskemål bland våra kunder länge. Vi är många som har slitit i kulisserna med att göra Fortnox Bokslut & Skatt till marknadens smartaste lösning. Och för alla som är nyfikna, vill utmana sitt arbetssätt eller ligga i framkant – testa, det är superenkelt att komma igång och roligt att använda, avslutar Jessica Nyström.

 

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare