Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Yrkesvardag

2021.12.03

Hallå där Pernilla Halling, FAR:s nya kommunikations­chef

text:

Charlotta Marténg

foto:

Christian Gustavsson

”Revisorsgranskad hållbarhetsinformation på investerarnas önskelista”, kan vi läsa i FAR-bloggen i ett inlägg skrivet av Sara Lissdaniels, auktoriserad revisor på FAR. FAR-bloggen är ett nytt inslag som lanserats på far.se. Varför en blogg?

− Bloggen blir ett komplement till nyhetsartiklarna och övrig information på far.se. Den ger oss en möjlighet att snabbt kunna kommentera aktuella frågor inom FAR:s intresseområden. Vi vänder oss så klart till FAR:s medlemmar men även till andra som är intresserade av våra frågor, exempelvis inom revision, redovisning, lön eller skatt.

Vilka kommer vi att möta i bloggen?

− FAR:s experter kommenterar aktuella händelser och skeenden som påverkar vår bransch. Det handlar om allt från nya lagar och regler inom revision, redovisning, lön och skatt till bredare frågeställningar inom områden som hållbarhet och digitalisering. Sara Lissdaniels är först ut och hon skriver främst om hållbarhetsfrågor kopplade till revision. Läsarna möter också Hans Peter Larsson, som fortsätter att blogga om skatt, samt flera andra av FAR:s uppskattade experter.

Du är ny kommunikationschef på FAR från och med 1 december, men de flesta av våra läsare känner igen dig sedan din tid som chefredaktör för Balans. Hur ser dina tankar om FAR:s kommunikation ut framåt?

– Jag ser fram emot att driva och utveckla FAR:s kommunikation, PR och opinionsbildning som kommunikationschef. Revisions- och rådgivningsbranschen är en bransch i förändring med många viktiga framtidsfrågor på agendan, det känns spännande! Som chefredaktör för Balans träffade jag ju många medlemmar och fick sätta mig in i utmaningarna som branschen står inför, och det är erfarenheter jag tar med mig i min nya roll.

Annons

utgiven av

Ansvarig utgivare