Hitta artiklar

Sök efter artiklar i din yrkesroll

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Revisor

Skatterådgivare

Annons
Post banner
Karriär

2021.11.17

FAR får ny kommunikationschef

Balans tidigare chefredaktör Pernilla Halling har utsetts till ny kommunikationschef på FAR.

text:

Sofia Hadjipetri Glantz

foto:

Christian Gustavsson

För Balans trogna läsare är Pernilla Halling känd för att ha varit tidningens tidigare chefredaktör, en roll hon hade åren 2009–2020. Hon gick därefter till den nyinrättade tjänsten kommunikationsstrateg på FAR.

1 december blir det ett nytt byte. Då tar hon över tjänsten som kommunikationschef på FAR efter Annica Gerentz som går i pension.

Pernilla Halling kommer att ingå i FAR:s ledningsgrupp och rapportera till generalsekreterare och VD Karin Apelman. Annica Gerentz fortsätter att arbeta på FAR fram till sommaren 2022 med i första hand fokus på överlämning, men också som strategisk rådgivare till Karin Apelman.

– Jag ser fram emot att driva och utveckla FAR:s kommunikation, PR och opinionsbildning, tillsammans med kommunikationsteamet på FAR. I det arbetet är Balans en viktig röst som stärker branschens attraktionskraft genom att med goda exempel lyfta de möjligheter som branschen erbjuder, säger Pernilla Halling till Balans, och fortsätter:

– I mina tidigare roller på FAR, bland annat som chefredaktör för Balans, har jag haft möjlighet att träffa många FAR-medlemmar och sätta mig in i de utmaningar som branschen står inför, något jag tar jag med mig i min nya roll.

Missa inget!

Med Balans nyhetsbrev får du varannan vecka det senaste från revisions- och rådgivningsbranschen.

Du behöver godkänna cookiepolicyn för att kunna se formuläret.

utgiven av

Ansvarig utgivare